Home Social Media

Social Media

U kunt deze website via meerdere kanalen volgen. Allereerst is er de website zelf, maar de social media- kanalen kunnen voor u zeker ook een interessante manier zijn om de website in de gaten te houden. Klikt u op de afbeeldingen hieronder, komt u automatisch terecht bij de beschreven kanalen.

Twitter: @alweeronline

Via dit volledig geautomatiseerde twitteraccount krijgt u altijd een kort overzicht van updates op de site. Elk uur krijgt u automatisch een tweet met de laatste weermetingen uit Almkerk in uw timeline. Is er een nieuw, regionaal weerbericht? Volg het twitteraccount @alweeronline, en u krijgt het in uw timeline te zien!

Twitter: @NiekvanAndel

Ook via deze pagina op twitter blijft u op de hoogte van het weer in Almkerk. Niet door geautomatiseerde updates, maar door persoonlijke belevenissen, uitgedrukt in 140 tekens en vaak ondersteund met een passende weerfoto. Voor korte vragen, opmerkingen of weermeldingen kunt u altijd snel in contact komen!

Facebookpagina: Alweeronline.nl

Geen twitter, en toch via de social media in contact willen blijven met Alweeronline.nl? Dat kan via deze Facebookpagina (als u op de afbeelding klikt, wordt u er meteen naar doorgestuurd). Qua inhoud vergelijkbaar met de twitterpagina @NiekvanAndel. Weerfoto's, extra toelichtingen en meer, aangevuld met automatische links naar het allernieuwste weerbericht! En het mooie van Facebook: u kunt altijd uw vraag of foto posten op deze Facebookpagina.

 
Radarbeelden

Sponsoren
Banner
AgroExact: weer op de akker