Siteblog Samenloop voor Hoop Altena- Team Van der Nat

Samenloop voor Hoop Altena- Team Van der Nat

Geachte bezoeker,


Wellicht dat u al enkele malen deze website heeft bezocht. Wat u zich wellicht niet heeft gerealiseerd, is dat deze website mede in de lucht gehouden wordt door Van der Nat - Rijswijk. Nu medewerkers en familie van Assurantie- en administratiekantoor Van der Nat, waaronder ikzelf, meedoen aan de SamenLoop voor Hoop Altena, vraag ik hiervoor uw aandacht!

In onderstaand bericht kunt u hier meer informatie over vinden, maar het komt hier op neer: mocht u het een goed doel vinden en een bijdrage willen leveren (en daarmee ook een beetje Van der Nat- Rijswijk bedanken voor het in stand houden van deze website), kunt u hier gemakkelijk uw geld doneren!

Alvast bedankt!

Niek van Andel

Alweeronline.nl- Weerstation Almkerk
Geachte heer/mevrouw,


SamenLoop voor Hoop is een lokaal 24-uurs durende wandelestafette om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker vanuit KWF kankerbestrijding. 24 uur lang lopen teamleden op een parcours. Tijdens deze estafette worden er verschillende activiteiten georganiseerd, zoals muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Alles staat in het teken van de voortdurende strijd tegen kanker.


Op 24 en 25 juni a.s. zullen wij, medewerkers en familie van Assurantie- en administratiekantoor Van der Nat, ook meelopen om ons in te zetten voor dit goede doel. Als team is het ons streven om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Daar hebben wij natuurlijk sponsoren voor nodig. Wilt u ons ook helpen om dit doel te realiseren? Uw bijdrage is van harte welkom!


U kunt gemakkelijk geld doneren via de volgende link: https://acties.samenloopvoorhoop.nl/teamvandernatlooptvoorhoop

Voor meer informatie over deze SamenLoop voor Hoop verwijzen wij u graag naar de website van SamenLoop voor Hoop Altena of naar onze Facebookpagina:


Bedankt voor uw hulp!


Met vriendelijke groet,

Medewerkers en familie Van der Nat 
Radarbeelden

Sponsoren
Banner
AgroExact: weer op de akker